Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Voveraičių padažas" from Valgiai.lt

Voveraičių padažas

Produktai

Gamyba

  1. Didelėje keptuvėje išlydome sviestą ant vidutinės ugnies ir jame apkepame smulkiai pjaustytą svogūną
  2. Kai svogūnas taps skaidrus - suberiame smulkintą česnaką ir pakaitiname apie minutę
  3. Beriame nuvalytas ir pasmulkintas voveraites, apkepame jas 5-8min. ant stiprios ugnies, kad išgaruotų drėgmė ir jos šiek tiek apskrustų
  4. Pilame sultinį, grietinėlę, Vorčesterio padažą ir išmaišome
  5. Troškiname ant silpnos ugnies ~10min.
  6. Sūdome, gardiname pipirais, užbarstome miltus ir įmaišome juos šluotele, kad neliktų gumuliukų
  7. Kai padažas sutirštės iki kreminės konsistencijos - nukaičiame keptuvę
  8. Įmaišome kapotus žalumynus ir pateikiame karštą