Recepto šaltinis: Valgiai.lt
"Pesto lašiša vokelyje" from Valgiai.lt
Pesto lašiša vokelyje
Produktai
- 150-200g gabalėlis lašišos file
- 4 nedideli pomidorai
- saujelė smidrų arba šparaginių pupelių
- pesto padažo
- druskos ir juodų grūstų pipirų
- alyvuogių aliejaus
Gamyba
- Lašišai nulupkite odą (jei yra) ir pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
- Nuplaukite pomidorus ir smidrus.
- Smidrams nupjaukite kotelių galiukus, pašlakstykite aliejumi ir pasūdykite.
- Imkite lapą kepimo popieriaus, ant jo dėkite sluoksnį smidrų, ant jų dėkite lašišą.
- Lašišos file aptepkite pesto padažu, kampuose padėkite po pomidoriuką.
- Užlankstykite popieriaus kraštus tartum voką, stengiantis, kad viršus nesiliestų prie lašišos.
- Pašaukite į +200C orkaitę ir kepkite 25min.
- Pateikite viską lėkštėje, pridėję citrinos skiltelių apšlakstymui.