Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Vištienos ir cukinijų karis" from Valgiai.lt

Vištienos ir cukinijų karis

Produktai

Gamyba

  1. Puode stipriai įkaitiname aliejų ir beriame pusžiedžiais smulkintą sovgūną
  2. Kepame, kol ims ruduoti
  3. Beriame kubeliais pjaustytą vištieną. Nemaišydami paliekame, kol ims skursti, apverčiame.
  4. Kai vištiena apskrus ir iš kitos pusės beriame kario miltelius / pastą.
  5. Pamaišome, kad pasklistų aromatas, supilame kokoso pieną.
  6. Suberiame nemažais kubeliais pjaustytą cukiniją, viską pamaišome.
  7. Užvirus sumažiname ugnį iki mažos ir leidžiame ramiai troškintis 15min.
  8. Nu kaičiame puodą, suberiame svogūno laiškus ir smulkintas kalendras / petražoles.
  9. Išspaudžiame laimo sultis, išmaišome.
  10. Leidžiame pabręsti 5-10min ir pateikiame su virtais biriais ryžiais.