Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Kreminė žaliųjų žirnelių sriuba" from Valgiai.lt

Kreminė žaliųjų žirnelių sriuba

Produktai

Gamyba

  1. Puode aukštais kraštais išlydome sviestą ir jame apkepiname smulkiai pjaustytus svogūną ir saliero stiebą, kol suminkštės.
  2. Beriame kubeliais pjaustytas bulves, pilame sultinį arba vandenį, užverdame.
  3. Beriame šaldytus žaliuosius žirnelius ir verdame 12-15min.
  4. Puodą nukaičiame, viską susmulkiname blenderiu iki vienalytės kreminės sriubos.
  5. Supilame kokosų pieną, šiek tiek pasūdome ir toliau plakame blenderiu, kol pienas išsimaišys.
  6. Patiekiama dubenėliuose, viena arba su šviežia traškia šviesia duona.