Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Rudasis vištienos sultinys" from Gardūs valgiai.lt

Rudasis vištienos sultinys

Produktai

Gamyba

  1. Dideliame puode ar prikaistuvyje įkaitiname aliejų.
  2. Įkaitus jame apkepame vištienos kaulus su mėsa, kad jie dailiai apskrustų iš visų pusių
  3. Beriame morkas ir svogūną, pamaišome, pakepame 5min.
  4. Pilame sultinį ir mediniu kotu nugramdome viską, kas prilipo prie dugno.
  5. Jei sultinio trūksta, galima papildyti vandeniu - kaulai privalo būti vos apsemti.
  6. Kai sultinys užvirs dedame česnaką, pomidorų pastą ir bouquet garni, sumažiname ugnį.
  7. Uždengiame ir leidžiame pavirti ant ramios ugnies 30-40min.
  8. Nukaičiame nuo ugnies, išimame kaulus, nukošiame sultinį į švarų puodą.