Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Kinų virtuvės sultinys" from Valgiai.lt

Kinų virtuvės sultinys

Produktai

Gamyba

  1. Nuo mėsos nupjaustome riebalus, šonkauliukus sukapojame nedideliais gabalais.
  2. Vištieną ir šonkaulius sudedame į puodą, užverdame ant vidutinės ugnies, stropiai nugraibome putas.
  3. Sumetame imbierą ir svogūnų laiškus. 2val. verdame ant nedidelės ugnies.
  4. Nukošiame sultinį per sietelį, šonkaulius ir vištieną atidedame, svogūnus ir imbierą išmetame.
  5. Į sultinį beriame druską, pilame ryžių vyną. Užverdame, paragaujame, jei trūksta - pasūdome dar ir išjungiame ugnį.
  6. Naudojame karštą iškart arba atvėsiname ir laikome šaldytuve.