Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Vištienos ir jautienos sultinys" from Valgiai.lt

Vištienos ir jautienos sultinys

Produktai

Gamyba

  1. Kaulus sudėkite į didelį puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtu ir dėkite ant ugnies.
  2. Pasirodžius putoms jas nugraibykite.
  3. Puodui užvirus sudėkite visus kitus nurodytus produktus ir prieskonius.
  4. Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir virkite ant mažos ugnies 6 valandas.
  5. Kas 2-3 valandas patikrinkite, ar netrūksta skysčio ir jei reikia - papildykite, kad viskas būtų paskendę.
  6. Baigus virti puodą nukaiskite, leiskite šiek tiek pravėsti, išimkite visus produktus.
  7. Sultinį nukoškite į kitą puodą į koštuvą įdėję marlę ar kitą audeklą.
  8. Puodą pastatykite šaltai per naktį.
  9. Kitą dieną nuo paviršiaus nuimkite sustingusius taukus.
  10. Drebučių pavidalo sultinį perkelkite į kitus indus, palikdami ant dugno nusėdusias drumzles.