Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Azu" from Valgiai.lt

Azu

Produktai

Gamyba

  1. Aliejuje apkepame bulves, kai jos apskrus iš visų pusių - suberiame ir svogūnus
  2. Kepame pamaišydami, kol bulvės beveik iškeps, o svogūnai pagels
  3. Kol kepa bulvės - mėsą apibarstome miltais, apvoliojame iš visų pusių, nupurtome perteklių
  4. Išgriebiame bulves su svogūnais, atidedame. Į aliejų beriame mėsą.
  5. Mėsą apskrudiname iš visų pusių, dedame pomidorų pastą, maišydami šiek tiek pakepiname
  6. Pilame karšto vandens, maišydami nugramdome dugną, beriame agurkus (ir papriką jei naudojate)
  7. Šiek tiek pasūdome, pabarstome pipirais ir troškiname ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštės
  8. Beriame apkeptas bulves su svogūnais, įtarkuojame česnaką, patroškiname dar ~5min.
  9. Patiekiame pabarstę kapotais žalumynais.