Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Jautiena tamsiame aluje" from Valgiai.lt

Jautiena tamsiame aluje

Produktai

Gamyba

  1. Jautieną supjaustome stambiai kubeliais ir apkepame iš visų pusių labai įkaitintame aliejuje.
  2. Beriame svogūnus ir česnakus, pakepame kelias minutes pamaišydami
  3. Beriame papriką, morkas, salierus, pomidorus išmaišome, gardiname druska ir pipirais.
  4. Apkepus daržoves kelias minutes dedame pastą, tolygiai užbarstome miltus ir gerai išmaišome, kad miltai pasklistų.
  5. Supilame alų ir išmaišome, nugramdydami miltus nuo dugno.
  6. (Dedame rozmarino šakelę)
  7. Viską užpilame vandeniu tiek, kad apsemtų per pirštą, uždengiame, sumažiname ugnį iki minimalios.
  8. Troškiname 1,5-2val. kol jautiena paspaudus šakute ima byrėti į gabalėlius.
  9. Nukaičiame, leidžiame troškiniu pailsėti ~15min. Pateikiame dubenėliuose.