Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Jautiena su austrių padažu" from Valgiai.lt

Jautiena su austrių padažu

Produktai

Gamyba

  1. Jautieną supjaustome nedideliais, plonais gabalėliais.
  2. Užpilame teriyaki padažu, išmaišome rankomis ir atidedame marinuotis.
  3. Svogūnus nulupame ir supjaustome stambiais kubeliais (2x2cm)
  4. Imbierą ir česnakus susmulkiname labai mažais kubeliais
  5. Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų ir beriame česnaką ir imbierą
  6. Kai ims gerai čirškėti beriame svogūnus ir pamaišydami kepame, kol svogūnai išsitiesins ir lapeliai atsiskirs vienas nuo kito
  7. Dedame jautieną ir pamaišydami apkepame iš visų pusių, kol mėsos spalva iš raudonos taps pilka
  8. Pilame austrių ir saldųjį čili padažus, išmaišome, pakaitiname pamaišydami 2-4min.
  9. Nukaičiame tuoj pat pateikiame užbarstę kapotais svogūnų laiškais ar kalendrų lapeliais