Recepto šaltinis: Valgiai.lt
"Trijų rūšių grybai su keptais ryžiais" from Valgiai.lt
Trijų rūšių grybai su keptais ryžiais
Produktai
- 150g. baltųjų Shimaji grybų
- 250g. Portobello grybų
- 150g. rudųjų pievagrybių
- 2 puodeliai virtų ryžių
- 3-4 šaukštai sojos padažo
- 4 svogūnų laiškų šakelės
- skrudintų sezamo sėklų pateikimui
- 2-3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Gamyba
- Susmulkiname grybus ir beriame juos į sausą keptuvę ant vidutinės ugnies.
- Kartais pamaišydami kaitiname grybus 5-8 min.
- Supilame aliejų, išmaišome, beriame smulkintus svogūnų laiškus, maišydami pakaitiname apie minutę.
- Dedame ryžius, šlakstome sojų padažą ir įmaišome į grybus.
- Pakaitiname 1-2min. ir nukaičiame.
- Dedame į lėkštes, apibarstome sezamų sėklomis, patiekiame.