Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Mėsos pyragas" from Valgiai.lt

Mėsos pyragas

Produktai

Gamyba

  1. Morką plonai sutarkuojame, likusias daržoves supjaustome mažais kubeliais.
  2. Apkepame daržoves ant aliejaus, kad salieras imtų minkštėti, atidedame atvėsti.
  3. Dubenyje sumaišome mėsą, pravėsusias daržoves su visu aliejumi, druska ir pipirais.
  4. Masę minkome ar maišome tol, kol ji taps lipni ir visi produktai tolygiai išsimaišys.
  5. Dedame masė į pailgą formą keksui kepti, uždengiame folija ir pašauname į +200C orkaitę 35min.
  6. Po šio laiko formą išimame, nudengiame ir joje kepusią masę perdedame į kepimo skardelę bei pašauname į orkaitę dar 5min. kad apskrustų.
  7. Patiekiame karštą, supjaustytą riekelėmis.