Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Konamul chedžan-guk" from Valgiai.lt

Konamul chedžan-guk

Produktai

Gamyba

  1. Pagaminame prieskonių užpilą: nedideliame indelyje sumaišome smulkiai sukapotą česnaką, paprikos dribsnius, actą, sojos bei žuvies padažus.
  2. Pasiruošiame produktus: mėsą supjaustome plonais šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, ridikėlius - šiaudeliais, porą - plonais trumpais šiaudeliais.
  3. Puode įkaitiname aliejų ir apkepame jautienos šiaudelius.
  4. Įmetame svogūną bei ridikėlius, pakepame porą minučių, supilame prieskonių užpilą ir išmaišome.
  5. Pakaitiname dar porą minučių ir supilame vandenį, nugramdome dugną, jei kas prilipo.
  6. Verdame 20min., sumetame poro šiaudelius ir pupelių daigus, paverdame dar 5min.
  7. Nukaičiame, pateikiame dubenėliuose, apibarstant svogūno laiškais. Jei trūksta aitrumo - papildomai pabarstoma šviežia kapota aitriąja paprika.