Recepto šaltinis: Valgiai.lt
"Konamul chedžan-guk" from Valgiai.lt
Konamul chedžan-guk
Produktai
- 250g. jautienos išpjovos arba mentės
- 250g. ridikėlių
- 200g. daigintų pupelių
- 1 didelis raudonasis svogūnas
- 1 nedidelis poras - baltoji dalis
- 4 skiltelės česnako
- 1 šaukštas be kaupo aitriosios paprikos dribsnių
- 2 šaukštai žuvies padažo
- 3 šaukštai sojos padažo
- 2 šaukštai ryžių acto
- 2l verdančio vandens
- keli šlakeliai aliejaus
- smulkintų svogūnų laiškų pateikimui
Gamyba
- Pagaminame prieskonių užpilą: nedideliame indelyje sumaišome smulkiai sukapotą česnaką, paprikos dribsnius, actą, sojos bei žuvies padažus.
- Pasiruošiame produktus: mėsą supjaustome plonais šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, ridikėlius - šiaudeliais, porą - plonais trumpais šiaudeliais.
- Puode įkaitiname aliejų ir apkepame jautienos šiaudelius.
- Įmetame svogūną bei ridikėlius, pakepame porą minučių, supilame prieskonių užpilą ir išmaišome.
- Pakaitiname dar porą minučių ir supilame vandenį, nugramdome dugną, jei kas prilipo.
- Verdame 20min., sumetame poro šiaudelius ir pupelių daigus, paverdame dar 5min.
- Nukaičiame, pateikiame dubenėliuose, apibarstant svogūno laiškais. Jei trūksta aitrumo - papildomai pabarstoma šviežia kapota aitriąja paprika.