Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Olandiška žirnienė - Snert" from Valgiai.lt

Olandiška žirnienė - Snert

Produktai

Gamyba

  1. Puode užverdame vandenį arba sultinį, beriame žirnius, dedame mėsą, šoninę ir nugraibę putas verdame 45min.
  2. Kol puodas verda - mažais kubeliais supjaustome daržoves, porą - pusžiedžiais.
  3. Išgriebiame mėsą, šoninę, atidedame.
  4. Į puodą suberiame daržoves ir verdame 15min.
  5. Mėsą ir šoninę supjaustome nedideliais kubeliais, dešreles - plonomis riekelėmis.
  6. Beriame mėsos produktus į puodą, verdame dar 15min.
  7. Nukaičiame, gardiname juodaisiais pipirais ir leidžiame pabręsti 15-20min.
  8. Pateikiama pašildytuose molinuose dubenėliuose arba sriubinėse lėkštėse su rupia rugine duona.