Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Šviežių kopūstų sriuba su vytintomis dešrelėmis ir bulvėmis" from Valgiai.lt

Šviežių kopūstų sriuba su vytintomis dešrelėmis ir bulvėmis

Produktai

Gamyba

  1. Dedam storasienį puodą ant ugnies ir pjaustome dešreles skridinėliais.
  2. Metam į puodą ir pamaišydami, kad neprikibtų, apskrudinam.
  3. Išgriebiam ir atidedam, jei labai daug taukų - dalį nupilam.
  4. Beriam smulkiai pjaustytą baltąją poro dalį ir svogūnus,
  5. kartu beriam mažais kubeliais pjaustytas morkas ir salierą.
  6. Apkepinam. Pabarstom prieskonius ir pamaišom, kol pasklis aromatas.
  7. Sudedam stambiai pjaustytą kopūstą, bulves kubeliais.
  8. Supilam sultinį, palaukiam kol užvirs, suberiam dešreles.
  9. Leidžiam pavirti 5-8 minutes ir nukaičiam. Tegul pabręsta pusvalandį po dangčiu.
  10. Pateikiam dubenyse su šviesios duonos rieke.