Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Gyoza sriuba su shiitake grybais" from Valgiai.lt

Gyoza sriuba su shiitake grybais

Produktai

Gamyba

  1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
  2. Sudėkite grybus ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol paruduos.
  3. Sudėkite česnaką ir imbierą, kepkite dar 1-2 minutes, retkarčiais pamaišydami, kol ims kvepėti.
  4. Supilkite sultinį ir sojų padažą, kaitinkite, kol sultinys užvirs.
  5. Sudėkite šaldytus gyoza koldūnus, pusę svogūnų laiškų, smulkintus brokolius ir išmaišykite.
  6. Virkite 5 minutes kol koldūniukai išvirs.
  7. Įmaišykite sezamų aliejų ir įberkite šviežiai maltų juodųjų pipirų.
  8. Paragaukite ir, jei reikia, papildomai pagardinkite sojų padažu arba juodaisiais pipirais.
  9. Pateikite dar karštą užbarstydami likusiais svogūnų laiškais.