Vidutinio didžio puode arba didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpdykite sviestą ir suberkite smulkintą česnaką ir prieskonius.
Kai sviestas ims kvepėti prieskoniais suberkite porą, grybus, ir kukurūzus. Nuolat maišydami pakepkite 5-7minutes.
Nukaiskite nuo ugnies, leiskite šiek tiek atvėsti. Tuo metu supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir pasūdykite.
Apkepkite vištieną ant didelės ugnies, kad dailiai paskrustų iš abiejų pusių. (Vištiena iškepa labai greitai - neperkepkite).
Keptas daržoves su grybais dėkite į virtuvinį kombainą, užpilkite sultiniu ir smulkinkite minutę ar dvi.
Mišinį supilkite į puodą, pradėkite kaitinti, maišydami supilkite grietinėlę ir nedideliais kubeliais pjaustytą vištieną.
Pakaitinkite, bet neužvirkite. Pateikite apibarstę smulkintais kalendros lapeliais.
Česnakinei duonelei: prancūzišką bagetę perpjaukite į 4 dalis, tuomet jas dar išilgai. Dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, trintą česnaką ir šiek tiek druskos. Užtepkite mišinį ant baltosios bagetės dalies (minkštimo) ir kepkite 200C orkaitėje 5-8 minutes, kol bagetė dailiai apskrus.