Recepto šaltinis: Valgiai.lt

"Svogūnų laiškų keksas su šonine ir kietuoju sūriu" from Valgiai.lt

Svogūnų laiškų keksas su šonine ir kietuoju sūriu

Produktai

Gamyba

  1. Virtuvinio kombaino pagalba išmaišome kiaušinius, aliejų ir pieną
  2. Kol mišinys plakasi atskirame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir sūrį
  3. Po truputį juos suberiame į kombainu maišomą skystį
  4. Sūdome, barstome pipirus ar prieskonius
  5. Beriame šoninę ir smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus
  6. Palaukiame, kol viskas tolygiai įsimaišys ir gautą masę supilame į kepimo popieriumi išklotą kekso formą
  7. Kepame +180C kaitrumo orkaitėje 40-45min. kol kekso paviršius dailiai apskrus ir parusvės
  8. Išėmę leidžiame kiek pravėsti, išimame iš formos, pjaustome riekelėmis.
  9. Tinka valgyti dar karštą ir jau atvėsusį, abiem atvejais gardus.