Žinomas virtuvės šefas Liutauras Čeprackas atidaro pirmąją privačią kulinarijos akademiją Lietuvoje.

Tai virėjo mokymo studijų programa, kurios tikslas yra parengti aukštos kvalifikacijos virtuvės darbuotojus, gebančius ne tik teorijoje, bet ir praktikoje taikyti pažangius maisto gamybos principus, išmanančius naujausias virtuvės technikas, maisto procesų valdymo, maitinimo paslaugų organizavimo klausimus, maisto ir vyno derinimo ypatumus. Studijas sudarys teorija ir pastovi praktika restorane.

Studijų trukmė: 2 metai / 4 semestrai
Suteikiama kvalifikacija: Aukštos kvalifikacijos virėjas
Minimalus išsilavinimas: Vidurinis
Studijų semestro kaina: nuo 750

Studijų programą sudaro:
Klasikinė prancūziška virtuvė ir jos technikos.
Susipažinimas su padavėjo darbu, kas leis geriau suprasti padavėjo darbo specifiką. Komunikacija tarp salės ir virtuvės yra vienas iš restorano sėkmės garantų.
Vyno/alaus ir maisto derinimo ypatumai. Studentai gaus bazines žinias apie vyną, atskleisime vyno derinimo su maistu subtilumus. Baigus šią mokymo programą, išduodamas studijų baigimo diplomas.

Degi aistra maistui? Svajoji tapti virtuvės šefu? Nori mokytis iš geriausių Lietuvoje? Tuomet tau į kulinarijosakademija.lt

Vietų skaičius ribotas, priims ne visus norinčius, todėl jeigu ilgai galvosi – gali likti be nieko. Nesnausk!