17
Geg
Vištiena su kreminiu dižono padažu
by Regis
Komentarų: 0
Kai prarandu įkvėpimą gaminti ir rašyti, kai nebežinau ko nusitverti – imu gaminti klasikinės virtuvės patiekalus. Ypač Prancūzijos virtuvė niekada nenuvilia. Joje apstu pavyzdžių kaip...
08
Geg
Kaukazietiškas pomidorų padažas kepsniams ant žarijų
by Regis
Komentarų: 0
Už lango – gegužis, primenantis apie dar vieno šaunaus kepsnių sezono pradžią. Kvapnios mėsos su dūmo aromatu, šviežiomis traškiomis daržovėmis ir… ketčupu? O gal ne?...
22
Bal
Vištiena su alumi
by Regis
Komentarų: 0
Man sekmadienis yra ta diena, kai dažniausiai suku galvą „o ką pagaminti?”. Norisi kažko, kas dar neragauta ir kartu nebandyta. Bet kartu neaišku ko tiksliai...
16
Bal
Kaukazietiška mėsos sriuba su avinžirniais
by Regis
4 komentarai
Metai apsuko dar vieną ratą ir netikėtai šiam maisto blog’ui sukako 8 metai. Ar tai daug? Turbūt ne. Bloginimas yra stajerių sportas. Aš puikiai suprantu,...
29
Kov
Vištienos orzo su špinatais
by Regis
Komentarų: 0
Vištienos orzo yra lengvai ir greitai pagaminamas patiekalas, kuris yra labai kaloringas, labai sotus ir kartu guodžiantis naminis patiekalas. Jeigu egzistuoja nesveikas naminis maistas, tai...
19
Kov
Žuvies užkepėlė
by Regis
Komentarų: 0
Šiaurės Eurazijos tautos, žvejojančios šaltuose vandens telkiniuose, savo nacionalinėse virtuvėse turi panašius patiekalus, kurie verčiant pažodžiui vadinasi „žuvis piene”. Tai ypatingas (dažniausiai) baltos žuvies paruošimo...
10
Kov
Kreminė keptų bulvių sriuba
by Regis
Komentarų: 0
Kažkuris iš mano gyvenime sutiktų žmonių yra pasakęs: „Aš taip mėgstu keptas bulves, kad jeigu jos būtų skystos – pilčiau į puodelį ir gerčiau per...
26
Vas
Užpilas kopūstų salotoms
by Regis
Komentarų: 0
Besibaigiant žiemai ar prasidedant pavasariui ypatinga norisi traškių ir gaivių salotų. Pigi ir vitamininga alternatyva yra šviežių kopūstų salotos, kurias reikia pradėti ruošti nuo padažo...
25
Vas
Pasta Amatriciana
by Regis
Komentarų: 1
Mes visi mėgstame italų virtuvės patiekalus pasižyminčius savo elegantiškumu, atvirai išryškintu kiekvieno komponento skoniu ir genialumu paprastume. Ir jeigu Italija yra skirtingų regionų ir savitų...
10
Vas
Sriuba su kepta višta ir bulvėmis
by Regis
Komentarų: 0
Aš gana dažnai kepu vištą orkaitėje. Tam yra kelios priežastys: tai skanu, tai maistinga, tai paprasta, tai pigu, tam nereikia daug pastangų ir svarbiausia –...